Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért csak effekteket dob be...

Miért csak effekteket dob be a tiktok?

Figyelt kérdés

A "neked" pörgetem és 20 videóból 19 csak effektes videó. Mit lehet tenni, hogy normális videókat is bedobjon, Pl a táncoló mikulás effektes videót 20-ból 10x bedobja.

Vagy lehet tiltani effekteket, hangokat?

2022. dec. 3. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Minden videónál be lehet jelölni hogy “nem érdekel” . Akkor azokból egyre kevesebbet dob be. Ami meg tetszik lájkold be, és egyre több olyat fog bedobni
2022. dec. 3. 19:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt is csinálhatod, hogy azokon direkt csak átlapozol, és egyet sem lájkolsz. Ha valami más videót látsz, azt meg végig nézed, és lájkolod is. Nekem is szokott olyan lenni, hogy nézem az effektes videókat, kipróbálok párat, és utána már kb. csak olyanokat dob fel. Egy ideig jó, de hamar nagyon unalmassá válik, úgyhogy én már direkt csak átalpozok azokon. Plusz, ha van valami téma, ami érdekel, akkor a keresőbe is írhatod. Én néztem pár témát, és azóta olyan videókat is dob fel.
2022. dec. 27. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!