Honnan tudják instán, hogy kikövettem-e őket ?
Figyelt kérdés
Sok nyereményjátéknál írják, hogy ha kikövetem az oldaljukat a játék után, akkor automatikusan kizárnak a következő nyereményjátékokból.
Mégis honnan tudják, több ezer követő közül, h ki követte ki majd újra be őket?
2022. nov. 26. 14:30
1/2 anonim válasza:
Alapvetően nem tudják, nem küld róla értesítést az instagram. Gondolom, hogy ezzel a figyelmeztetéssel próbálják meg elérni, hogy a nyereményjáték lejárta után a friss követőknek legalább egy része megmaradjon és ne mindenki törölje automatikusan - de igazi alapja szerintem nincs.
2/2 anonim válasza:
maga az instagram valóban nem küld értesítést, de vannak olyan alkalmazások amikbe úgy tudsz bejelentkezni akárcsak a saját instagram fiókodba, igy ez az alkalmazás úgymond rákapcsolódik az instagram fiókodra és kiírja, hogy ki követett ki, és hogy kik nem követnek viszont, hogy hányan nézték meg az oldalakat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!