Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak én nem értem ezt a...

Csak én nem értem ezt a dabloon dolgot?

Figyelt kérdés
Valaki nem magyarázná el nekem? Nem értem a lényegét xd

#dabloon
2022. nov. 23. 21:05
 1/1 anonim ***** válasza:

A dabloon egy kitalált pénznem, amit most a Tiktok-on "használnak".

Eredetileg egy tavalyi instagram meme-ből származik (egy szürke macska amelyik szétfeszíti az ujjait).

Gyakorlatilag semmire nem jó, inkább csak a saját szórakoztatásod kedvéért tarthatod számon, hogy mennyi dabloon-od van.

Dabloonokhoz általában különböző videók megnézésével, kommenteléssel, feliratkozással juthatsz és (nem létező) tárgyakra/felszerelésre költheted. Szóval olyan, mint egy szerepjáték igazából.

Viszont felkerültek videók, amik végtelen dabloon-t adtak, ezzel gyakorlatilag hatalmas infláció indult meg, amely során lettek dabloon milliomosok és olyan emberek is, akik dabloon adósságban vannak, illetve megjelentek (megintcsak kitalált) politikai pártok, akik a gazdasági helyzet javítását ígérik különböző programtervekkel.

Ismétlem ez alapvetően egy szerepjáték.

2022. nov. 23. 23:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!