Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van-e olyan hírportál a...

Van-e olyan hírportál a facebookon ami “normális”?

Figyelt kérdés
Általában a facebookon szoktam híreket olvasni de az utóbbi 1-2 évben egyszerűen képtelen vagyok olyan hírportált találni ahol nincs hírértéke annak hogy mi van az onlyfans-on meg, hogy ki milyen pucér képet posztolt instára. Engem ezek abszolút nem érdekelnek, sőt inkább kínosnak és gáznak érzem ezeket a cikkeket. Szóval most ott tartok, hogy minden hírportált kikövettem amit ismertem. Valaki tud esetleg angol vagy magyar nyelvű oldalakat/portálokat facebookon ahol igazi hírek vannak? :)

2022. nov. 16. 08:43
 1/10 anonim ***** válasza:

cnn.com, bbc.com, economist.com, nytimes.com

telex.hu, 24.hu, 444.hu, direkt36.hu, atlatszo.hu, hang.hu, hvg.hu

2022. nov. 16. 09:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Furcsa. Én semmiféle hírportálról nem tudok a fészen.
2022. nov. 16. 09:05
 3/10 anonim ***** válasza:

2.

😁🤣😆

2022. nov. 16. 09:14
 4/10 A kérdező kommentje:

1.

Volt követve pár belőlük, de kiégett a retinám néhány cikküktől:D

2022. nov. 16. 09:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Akkor elég nagy baj van a retináddal kedveském.

Menj akkor nézd az origót meg az m1-es és legyél továbbra is ostova fideszbirka.

2022. nov. 16. 09:50
 6/10 A kérdező kommentje:

5.

A válaszomban és a kérdésemben nem volt semmi politikai jellegű dolog:D az origót sem követen mert ők is posztolnak számomra nem elfogadható tartalmakat. Attól mert nem szeretném fiatal lányként, hogy szexuális tartalmú cikkeket nyomjanak az arcomba még nem leszek se fideszes, se jobboldali, se baloldali stb. beállítottságú.

2022. nov. 16. 10:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Amik az 1-esben vannak azok hol posztolnak szexuális tartalmakat?????

Ne a facebookot nézegesd, hanem az oldalakat magukat. Ott nincs semmi szexuális.

2022. nov. 16. 10:12
 8/10 A kérdező kommentje:

7.

Most megnéztem az oldalakat melyeket javasoltál (újra, csak most nem a facebook oldalukat, hanem a rendes internetes oldalukat) és sajnálom, de azokon is úgyanúgy találtam cikkeket amelyek az én értékrendembe nem férnek bele. Szeretnék példát is említeni rá: 444.hu (április 13. szerda 21:03): Magyar nők az OnlyFans-en…. (Ez csak egyetlen példa volt, sokkal több ilyen cikk van)

Tehát én olyan hírportált szeretnék olvasni amin egyszerű, objektív hírek vannak és nem ilyen bulváros cikkek illetve nem szexuális tartalmú cikkek. Ha valaki ilyet tudna javasolni azt megköszönném :).

2022. nov. 16. 10:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Értelmes hírportálok azok, amiket a face meg a többi cenzor tilt, mellőz, nevetségessé próbál tenni.

Tudjuk, kik irányítják a híreket.

2022. nov. 21. 09:59
 10/10 anonim ***** válasza:
magyarnemzet.hu
2022. nov. 27. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!