A twitter tényleg nem tud magyarul ? Ha mégis, hol lehet beállítani ?
Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 13:19
1/5 anonim válasza:
Szia! A beállításokban benne van: "Kisegítő lehetőségek, megjelenítés, nyelvi beállítások". Ott ha minden igaz, ki tudod választani!
2/5 A kérdező kommentje:
Nem találom a beállítási lehetőséget! Se egy csavarkulcs, se egy fogaskerék, se egy érthető utalás, hova kattintsak. Hogy írják angolul, hol keressem?
2022. nov. 15. 13:50
3/5 A kérdező kommentje:
Arra tudsz valamit, hogyan keressem azokat, akiket a fb-on követtem? Vagy a Twitter azokat nem engedi be, akiket fb-fiókon keresztül értem el?
2022. nov. 15. 14:07
4/5 anonim válasza:
Ha rámész a profilodra, akkor ott lesz hogy: Beállítások ésvtámogatás. Tuti megtalálod. Sajnos azt, hogy a Facebook-kal hogy kell összekapcsolni azt nem tudom, de ha rámész a barát bejelölésre, akkor ott a névjegyeiddel tudod szinkronizálni a fiókod.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. nov. 15. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!