Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mikor tudok újra liveozni?...

Mikor tudok újra liveozni? Meddig tart a tartós eltiltás?

Figyelt kérdés
Tik tokon tartósan eltiltottak a liveozástól mert szombaton részegen elindítottam egy liveot tánc volt meg párbajoztam pár emberre már nagyon kész voltam és látszott pár percre a seggem😃😂🤣 igaz nem sokáig azonnal felhúztam a nadrágom ahogy éreztem h csúszik le 😃 de tényleg pár perc volt és nem teljesen látszott most ez a kis baki miatt lettem eltiltva a livetól érdekelne meddig leszek eltiltva mert hogy meddig az nincs le írva közben látok nőket azon a platformon akik szoptatják videokba a kis csecsemőket egy szál tangába táncolnak stb értem én hogy férfi vagyok ès ez nem jön be a tik tok moderátorainak de ha jól néz ki valaki nő létére annak minden megengedett ? Ez vicc

2022. nov. 9. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Soha.
2022. nov. 9. 15:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Most viccen kívül kérdem
2022. nov. 9. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Viccen kívül válaszoltam.
2022. nov. 9. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Lol. Mondjuk nem oszt nem szoroz, eddig sem tiktakkoztam, ezután sem fogok. :)
2022. nov. 9. 18:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem baj majd csinálok másik fiókot 😆😂🤣
2022. nov. 9. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!