Rant videózásnak van még értelme?
Rant videonak maximum akkor van ertelme, ha alapvetoen nem ez a profilod, de hirtelen meglatsz valamit, ami oszinten felduhit es muszaj rola elmondanod a velemenyed, mert ugy erzed, tenyleg karos az adott tartalom.
De valojaban amikor valaki rant videos es sorra tolja ki magabol az “ez is szar, az is hulye” tartalmakat, annak semmi ertelme, altalaban ezek az emberek egy eloiteletes, megkeseredett pcsfej benyomasat keltik, akik nem kepesek megerteni, hogy valoban szukseg van a konnyed, nem melyreszanto gondolatokat megoszto tartalmakra is. Tudom, nehez elfogadni, hogy az emberek nagy reszenek nem az a kikapcsolodas, hogy epp a feketelyukakrol elmelkednek, a gepardok parzasat tanulmanyozzak, vagy politologia tankonyveket olvasnak, esetleg Socrates gondolatait beszelik at valakivel. Ez van, meg a legintelligensebb es legtanultabb embernek is lehet igenye neha fel ora trashre. Az is jol erzi magat, aki nezi, az is, aki csinalja, a rant videos meg ucsorog a szartengerben es puffog mindenkire.
Szerintem gerinctelenek. Ha ennyire zavarja őket XY viselkedése, miért nem privátban nyilvánítja ki az illetőnek a véleményét? Vagy ott van arra a kommentszekció. De nem, nekik mindenáron játszani kell a hőst, majd ők megmondják. A másik lejáratásán van a hangsúly, ebből szereznek feliratkozókat. Persze jönnek azzal, hogy csak az igazat mondják, hogy XY mennyire káros és szólás szabadság van. Igen, tudom, ott van arra a kommentszekció, email, privát üzenet stb.
Az a baj velük, hogy arról sose csinálnak videót, hogy ők kiket kedvelnek. Csak a kritika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!