Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyiket tennéd szívesebben?...

Melyiket tennéd szívesebben? Nézed, hogy más hogyan játszik, vagy inkább te magad játszanál?

Figyelt kérdés

Passzívan nézed, ahogy egy streamer játszik a számítógépes és konzolos játékokkal és donate-elsz neki, vagy inkább abból a pénzből előfizetsz például egy neked megfelelő Geforce Now csomagra és te magad játszol?

Ha csak egyet választhatsz.

2022. okt. 13. 14:36
A kérdező szavazást indított:
Passzívan nézem, ahogy más játszik és neki adok pénzt.
A pénzemből előfizetek egy felhős játékszolgáltatónál és én játszok.
6 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Játszok a saját gépemen...
2022. okt. 13. 14:42
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
Miért néznék valakit, ahogyan játszik és legfőképp miért adnék ilyesmiért pénzt? Wtf?
2022. okt. 13. 14:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez is egy lehetőség, de tételezzük fel, hogy nincs játékra alkalmas számítógéped és most csak az említettek közül választhatsz.
2022. okt. 13. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne, vennék...
2022. okt. 13. 14:47
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Akkor spórolok, hogy legyen.
2022. okt. 13. 14:48
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Más attitűd, embere válogatja. Én pl. régen sokat játszottam, ma meg inkább nézem. Bőven lenne pénzem szuper játékgépre, de dolgozom, van életem, hivatásom, úgyhogy mással töltöm az időm. De néha belefér egy kis bambulás, és akkor jöhet valami streamer.

Amúgy azt látom, hogy végtelen időt bele kell tolni egy játékba vagy műfajba, mire jó leszel benne, és nálam ez már eleve kizárt. A főállású, komoly streamerek játékát nézni viszont szórakoztató, és nekem ennyi elég is.

2022. okt. 14. 07:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nezni is szoktam masokat, es en magam is jatszom es keszitek videokat is. Donatelni nem szoktam. Ha csak egyet lehetne valasztani, inkabb jatszanek, az jobban lekot, masokat nezni akkor szoktam, ha faradt vagyok, nincs kedvem kulonosebb erofeszitesekhez, csak doglenek a kanapen :D
2022. okt. 19. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:
#6-7 Köszi, hogy elmondtátok! Én néha szoktam csak játszani és szinte soha nem nézem ahogy mások játszanak. Jó, hogy elmondtátok, ti miért nézitek, nektek miért jó ez. Közelebb kerültem hozzá, hogy megértsem a műfajt.
2022. okt. 19. 20:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!