Látta valaki már az új Barba Negra helyszínt?
Rendkívül idióták szoktak erre a helyre menni, ráadásul mindig ott van néhány csöves.
Én nagyon nem ajánlom, még munkahelyet is váltottam, hogy ne járjak arra (nem vicc).
Szállító utca, Csepel - csak mert ezt nem írtam a kéréds alatt.
#1-es: Hát, elég szarul hangzik, kb ilyesmire számítok. Koncertre menni szeretnék, már év eleje óta megvannak a jegyek kb, nagyon várom. Csak most tudtam meg hogy az új helyen lesz már...
Azért nem láttál semmit a street view-n mert kb 2 hete kezdték el felhúzni az épületet. Ma este tartják ott az első koncertet.
Félni nem kell, a koncertre érkezőkön kívül senki sem lesz ott kb, mert nincs a közelben lakóház.
Hévvel elég könnyű odaérni, 2 megálló a borárosról és ott is vagy, szóval szenvedésnek nem mondanám. Éjfél előtt úgyis vége a koncertnek szóval az utolsó hévek egyikével vissza is tudsz menni, ha meg lekésed akkor ott az éjszakai busz, ami a belvároson keresztül megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!