Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Arénás koncert közepén el...

Arénás koncert közepén el lehet menni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék Leander Kills koncertre menni, viszont mindegyik iszonyatosan későn van, és mivel nincs jogosítványom, buszhoz vagyok kötve. Ahhoz, hogy elérjem az utolsó buszt, 1 órával a koncert kezdete után el kellene mennem. Nekem megérné még így is, de nem tudom, hogy ilyenkor kiengednek? Vagy nem is "őrzi" senki a bejáratot, és nyugodtan kimehetek csak úgy? Hogy megy ez?

2022. okt. 5. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy kiengednek. Bármikor. Nem is "engednek", csak mehetsz, senki nem kér magyarázatot.
2022. okt. 5. 22:41
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
És miért nem kérsz meg valakit hogy vigyen haza?
2022. okt. 5. 23:51
 3/3 anonim ***** válasza:
82%
Hány éves vagy? Maradj a reggeli elsőig. Keresel valami kajáldát ahol elhúzod az evést, meg keresel egy kocsmát ami nyitva ven reggelig, ott két sör mellett elmobilozgatsz.
2022. okt. 6. 15:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!