Abban az Aranyhaj hercegnős mesében hogy tudott a csávó felmászni a csaj haján? Hogy bírta el?
Figyelt kérdés
Úgy értem még ha valami vézna csávó volt is akkor is vagy 70 kiló minimum. El bírjátok képzelni ha valaki teljes testsúlyával ráakaszkodik egy nőnek a hajára? Vagy kitépné azonnal az összes haját (jó esetben, vagy lehet még csúnyább vége lenne), vagy kirántaná szegény csajt a toronyból azonnal, elszállnának mindketten mint a győzelmi zászló. Hogy a bánatba mászott fel akkor rajta? Miből volt annak a csajnak a haja? És mégis, nem egyszerűbb lett volna egy kötelet vagy valamit lelógatni?2022. szept. 29. 00:57
1/7 anonim válasza:
Ezen én is gondolkodtam, de mese , szóval … ne keresd a logikát :D
Egyébként a haj szakító szilárdsága egész nagy , egy db 3-4 kg közt bírja, más kérdés, a hajhagymák mennyire stabilak, de mivel egyszerre fog össze sokat, elképzelhető , hogy bírja .
Ennyit erről, én úgy vagyok, vagy lehet vagy nem, illetve személy függő :D de valószínű erős haja es hajhagymai lehettek, ha megtartotta a haja súlyát :D
2/7 anonim válasza:
Félve merem csak mondani, hogy ez 1 mese tesó!
3/7 anonim válasza:
Minden lehetséges.Ez pont olyan,mint mikor a valóságban,a fogával húzta el a kamiont az a magyar erősember.
4/7 anonim válasza:
Nem láttál még olyan cirkuszi műsort ahol a kinai nők a hajuknál fogva lógnak?
De ha jól emlékszem, használtak forgópontot is, szóval nem a hajhagymáknak kellett megtartani, onnantól kezdve meg sima ügy.
A kérdés inkább az hogy vajon mennyit kőlthettek el samponra az évek során.
5/7 anonim válasza:
Egy maréknyi haj rohadt erős, ugyan nem kenderkötél, de lazán elbír egy embert.
7/7 anonim válasza:
Egy db emberi hajszál 3 kg-ot bír el szakadás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!