Az fb-on nem látszik?
Figyelt kérdés
Vajon miért nem látom az ismerőseim által feltett dolgokat a fb-on, csak egy-két emberét, a többiekét nem, csak akkor, ha kinyitom az ő profiljukat. Meg látom különböző csoportoknak, amiknek a tagja vagyok, de a saját ismerőseiméi közül csak egy-kettőnek látom folyamatosan, hogy miket tesz fel. A többiekét miért nem látom, mit kellene ehhez beállítanom? Vagy nekik kellene? Nem vagyok letiltva, mert ha megnézem az ő oldalukat, ott látom, hogy mit tettek fel, csak nem jelenik meg nálam, esetleg megjelenik történésként, de egyébként nem, ahogy régen mindent láttam.2022. szept. 28. 11:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!