Zánkai Erzsébet Tábor?
Valaki aki volt már ott az tudna nekem egy rövid leírást mondani?
Pl.:
-Milyen a kaja?
-Milyenek a szobák?
-Van (free) wi-fi?
-Jók a programok?
-Olcsó a büfé?
-A koncertekre kiket szoktak meghívni?
-Milyen a disco? (Elvileg az is van, de nem tudom)
Meg egyéb tudnivalók?
A szobák teljesen jók, fel lett újítva az egész tábor.
En azt javaslom, hogy vigyél pluszba ennivalót, mert eléggé „érdekes" ételeket adnak.
Van wifi, a programok (véleményem szerint) jók.
A szobák ahogy az előző válaszoló is mondta fel lettek újítva, szerinte teljesen jó állapotúak. A kaja menzás minőségű ( de legtöbbször kicsit jobb), de szerintem egy hétig kibírható. WiFi-t én egyáltalán nem találtam (sokszor még térerőt se), nem hogy freet. A programok szerintem nagyon élvezhetőek, nyilván vannak kevésbé izgalmasak is, de nagyon sok jó is van. Én személy szerint például a sárkányhajózást és az íjászatot is mind nagyon élveztem. Emellett pedig sokféle nem kötelező programot is biztosítanak, vetélkedőket, bemutatókat. A büfé viszont sajnos nagyon nem olcsó, néhány dologért kétszeres árat is kérnek, ezért ha nagyon szükségesnek érzel valamit (pl nem bírod ki cukor nélkül) akkor jobban teszed ha viszel. Koncertekre nem nagyon tudom mert még csak egyszer voltam, szerintem kucsit könnyebben leszervezhető előadókat. A disco igazából a táborzáró-és nyitó ünnepségnél volt, én élveztem, olyan volt mint egy koncert. Ezek mellett szerintem a tábor hely nagyon szép, meglepően tiszta, és az ellátás is egész jó.
Csak most látom hogy ez 2022 bejegyzés, de azért itt hagyom ezt hátha kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!