Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen netes (magyar, külföldi...

Milyen netes (magyar, külföldi) oldalakat tudtok ajánlani, ahol régi képeslapokat lehet venni?

Figyelt kérdés

Hozzátartozóm nagy képeslapgyűjtő. A 2 világháború közötti képeslapok érdeklik. Főleg a húsvéti, karácsonyi, virágos, üdvözlőlapok. Magyar, külföldi. Lényeg, hogy RAJZOS és RÉGI legyen!!

Amit nem gyűjt: fotós képek, városképek, tájképek, művészlapok (habár ezekből is van pár darab a gyűjteményében).

Vatera, savaria galéria, jófogás, e-bay....ezeket az oldalakat ismerjük.

Ezeken kívül még?

Köszönöm!

2022. szept. 25. 15:22
 1/2 polarbeer ***** válasza:

Üdv! Én is gyűjtök régi pénzeket, és régi (1945 előtti) képeslapokat.

A képeslapok kapcsán az általad leírtakon felül (Vatera, galeriasavaria, jófogás, ebay) túl 2 dolgot tudok javasolni:

- helytortenet.com -> itt főleg régi városképes lapokat lehet venni, de rajzos üdvözlő képeslapok is vannak

- Facebook tematikus csoportok -> két csoportba javaslom, hogy regisztráljatok, aktív közösségek vannak itt, lehet adni/venni: "Képeslap Adok-veszek-cserélek" és "Képeslapgyűjtők Egyesülete"

Én egyébként Pápa város és a környékbeli veszprém megyei kis falvak településképes képeslapjait gyűjtöm főleg. Vettem már Facebookról is, Vateráról is, jófogásról is több darabot.

Üdv.:

polarbeer

2023. jan. 5. 00:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Kedves polarbeer!

Köszönöm szépen a válaszát!

Rendben, megnézzük az említett oldalakat!!

Üdv

2023. jan. 13. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!