Szerintetek nem nőtte ki Magyarország a Budapest parkot?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam először és utoljára, soha többet. 5 előtt ott voltunk már, a sorban álltunk, és kb fel 7re már bent is voltunk, középen álltunk kb. 2 orat álltunk a küzdőteren és rengetegen de rengetegen voltak, egy lépést nem lehetett tenni. 1x voltunk kint új italert akkor is alig tudtunk visszamenni. Többen is elajultak és rosszul is lettek, nem volt levegő, az emberek atgazoltak a másikon, részegen a piát öntötték a másikra. Élvezhetetlen volt az egész koncert így, pedig maga az előadó jó volt. Szerintetek, és főleg akik ott voltak, nem nottuk már ki azt a parkot?
Es nem nem kérek olyat, hogy tudhattam volna hogy ez lesz, nem nem gondoltam. Nem a szigetre mentem ahol ez valóban várható
2022. aug. 26. 16:09
1/2 anonim válasza:
Én a júliusi Pet Shop Boys koncerten voltam, igaz, fent a teraszon. Nekem annyira nem jött be maga a helyszín, egy stadion (úgyis van egy halom) vagy a sportcsarnok sokkal szimpatikusabb helyszín lett volna. A kajás dolog szarul van megoldva amúgy, bár helyjegyed küzdőtéren a stadionban se lenne, de ott mégis értelmesebben meg lehet ezt oldani.
2/2 anonim válasza:
Én júliusban voltam BVB koncerten, de semmi ilyesmit nem tapasztalta. Mondjuk maga a koncert volt kb 1-1,5 óra és nem is volt tele tömve a hely. De a bejutás kb 10 perc volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!