Hány éves korig oké fesztiválra menni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 32 vagyok. Kinéznek engem a SZIN-ről ha odamegyek? Nem néznek majd pedofilnak?
Üdv
2022. aug. 21. 18:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
14 szavazat
1/2 anonim válasza:
Fesztiválra menni minden korban gáz, tök mindegy hogy 14 éves vagy, 27 vagy 89. Az a legalja réteg szórakozása, az iszunk hányunk belefekszünk.
2/2 anonim válasza:
Sztem bármely korban okés fesztiválra menni :)) emiatt ne aggódj! Nagyon megéri elmenni mivel ha korán olcsó bérletet fogsz ki a rengeteg koncert visszahozza az árát. Mindenkit, aki érdekel meg tudsz nézni pár nap alatt. ( magyarok közül) 32 évesen nagyon fiatal vagy még, nem fogsz kilógni :))
Jó szórakozást!
A korábbi hozzászóló pedig téved, a legtöbb ember kultúráltan fesztiválozik. Most voltam a Strand fesztiválon és rendben volt. A legtöbb ember azért megy fesztiválozni, h zenét hallgasson. Elég nagy pénz kidobás venni jegyet/ bérletet, h aztán a részegséged miatt egy árokban legyél egész este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!