Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nem olvasnak az emberek...

Miért nem olvasnak az emberek wattpadon jó történeteket?

Figyelt kérdés
Már régóta a wattpad közésségébe tartozom és ugyan nem írok, de már nagyon sok könyvet olvastam onnan és az elmúlt hónapokban észrevettem, hogy a jó könyveknek alig van megtekintésük. Például ott van a Lelkek sóhaja (író:perfectlyfool), take me to church (író: Stellamagic8) vagy az Amerre a sarki ludak repültek című történet (író: xcassiopeiaaa) ami tényleg az egyik legjobb, amit eddig a wattpadon olvastam. És ezeken kívül még egy csomó másik könyv van, miknek alig vannak 1K megtekintésük, mialatt ezek a könyvek gyönyörűen megvannak írva és a történetük annyira leköt (különösen az utolsónál). Miért csak a 18+os történeteknek van megtekintésük, a Stranger Things fanfictionoknak meg egyéb ilyesmi dolgoknak. Nem azt mondom, hogy egy fanfiction vagy egy erotikus könyv nem lehet jó, de szinte az egész wattpad már ezekről a könyvekről szól és már ezeknek is a minősége az utóbbi időben csak még jobban csökkent volna. Nézzetek bele az előbb említett könyvek egyikébe és megértitek, hogy miről beszélek.

2022. aug. 16. 14:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#8*-as vagyok, elírtam
2022. aug. 24. 13:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!