Hogyan táncoljak szórakozóhelyen, hogy ne legyen gáz ? /ne nézzenek ki ?
Figyelt kérdés
Mindig kellemetlenül érzem magam ha buliban vagyunk mert nem vagyok az az igazán táncoslábú és mindig olyan érzésem van hogy kinéznek.
Hogy táncoljak pl egy mai átlagos szórakozóhelyen vagy akár valami retro helyen ?
22/F
2022. aug. 6. 03:23
1/2 Salx Narval válasza:
Némi támpontot azért az ad ha megfigyeled a többieket, pláne a kiszemelt lány mozgását. Amúgy szerintem nem kell ebből nagy ügyet csinálni ahhoz, hogy kinézzenek valakit már mesterien bénának kell lenni. Kerüld a túlzásba vitt mozdulatokat, figyeld a ritmust és a partneredet. A te korodban bennem is volt szorongás de hamar rájöttem, hogy mindig voltak nálam ügyetlenebbek is. Sohasem tudtam jól táncolni nem is szerettem de ha úgy hozta a sors akkor próbáltam a partneremmel szinkronban maradni.:D
2/2 anonim válasza:
Ezt úgy írjatok mintha lenne bármiféle norma a szórakozóhelyen való tancolásra vonatkozólag. Már azon túl hogy szúrd ki a többiek szemét, meg ne lépj a lábukra.
Ez nem milonga.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!