Siófokra ( balaton ) kb mennyi pénzt vigyünk fejenként ( haveri társaság ) 3 napra( éjszaka )?
Szállás van, tehát csak a kaja,pia, szórakozás.
Inkább max összeget adjatok,nem szeretnénk spórolni. ( Értem ez alatt hogy simán minden kajálás étteremben, este szórakozóhelyek.stb)
Étterem legalább 3-4000/alkalom, inkább több, számoljunk 5 körül. ( étel +ital)
Szórakozó hely attól függ. Pl van belépő amivel megoldott a fogyasztás vagy minden külön ill utolsó pillanatban ? Plusz fogyasztásról függ. De legalább 20k egy szórakozás .
Napi egyebek , strandon pl, úgy 2-3k .
Szóval legalább 60 körül vinnék . Max ennek duplája körül .
Határ a csillagos ég, de azért nem akarunk egy zsák készpénzt vinni magunkkal, csak amennyit el is költünk +20-30%.
Nem Magyarországról megyünk.
Ha ott élnénk nem is kérdeztem volna, de mivel nem vagyok tisztában még egy üveg kóla árával sem ott, ezért érdekelt.
Az első válaszolónak köszönöm 😀
Én a múlt héten voltam 3 napot Siófokon barátokkal. Összesen olyan 25-30.000 Ft-ot költöttem,ebben benne volt a kaja, a pia,(alkohol is), a strand belépő (diákjegy 600 Ft volt ott), egyéb költségek.
Szerintem 35-40.000-ből még viszel is haza. Bár hozzáteszem,hogy nekünk volt olyan nap, amikor vacsira csináltunk tésztát, így kb 1000 Ft-ból kijött 6 emberre egy vacsora.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!