Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Siófoki buli helyek, diszkók,...

Siófoki buli helyek, diszkók, clubbok?

Figyelt kérdés
Milyen jó disco, klubb, buli hely van Siófokon vagy környékén 2 18 éves lánynak? Mármint tudom hogy ott a Petőfi sétány de pontosan hova érdemes menni?

2022. júl. 27. 10:55
 1/2 anonim válasza:
100%

Én három alkalommal nyaraltam eddig Siófokon, csak azokról a helyekről tudok írni, ahol megfordultam: Plázs, Cool Bar, Renegade, Tesók, La Siesta

A Plázs nyilván nagyon népszerű, jó bulik szoktak lenni és a népszerűbb előadók itt szoktak fellépni, valamint szabadtéri.

A Cool Bar egy emeleti szórakozóhely a La Siestaval egyetemben, egymás mellett vannak. A La Siesta-ban általában mindig sokan vannak, már-már heringparti, asztalon-pulton is táncolnak az emberek, de nem szokatlan ez ott. Bevált szokás, hogy az este folyamán egyszer begyújtják a körpult tetejét alkohollal, az mondjuk elég mutatós szokott lenni és a zenék is jók. A Cool Barban egyszer voltam, de nem annyira sokat, átmentünk a La Siestaba.

A Tesók is nyitott, féligmeddig, jó hely, jó a légkör, bár a tánctér lehetne nagyobb. Ott vízipipázni is lehet azt hiszem egy időintervallumban, tán már késő éjszaka nem, de vannak ágyak meg ülőhelyek is.

A Renegade is szintén jó hely, bár ott is csak kis időt töltöttem.

A La Siestat és a Plázst mindenképp próbáljátok ki én azt mondom, de ha belefér, a lehető legtöbb helyre nézzetek be.

2022. júl. 27. 14:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem pont az a király a sétányban, hogy mindenhová betévedsz meg sodródsz az árral.

Nekünk például ingyen karszalag belépőt adtak, úgyhogy oda mentünk, de volt egy pont, ahol ittunk és valahogy a partnál kötöttem ki két némettel XD

De ajánlom a La Siestat én is. Próbáljátok ki a dodgemet, tök funny.

2022. júl. 27. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!