Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki lehet ez a Zoltán Bábli a...

Ki lehet ez a Zoltán Bábli a youtube komment szekcióban?

Figyelt kérdés
Nagyon sok videó alatt megjelenik ez az ember és értelmetlen kérdéseket tesz fel. Pl ilyet : ARTE VIA és ti nektek milyen márkájú autótok van és milyen színű vagyis az anyukádnak meg a te saját Nővérednek szeretném tudni ARTE VIA
2022. júl. 26. 18:45
1 2
 11/15 Kiss Júliabea válasza:
Köszönöm a bejegyzéseiteket! Ugyanazokat tapasztaltam én is, mint Ti. Kicsit nyugtalanított, de így helyre tudom tenni. Köszi
2023. okt. 8. 12:59
 12/15 anonim válasza:
Hát engem kicsit meglepett ez a fazon. Én konkrétan rákérdeztem, hogy az autók izgatják vagy mi, hogy mindenhová oda írja ezt a kérdést? Aztán jött a válasz, hogy mit szolnék hozzá, hogyha lenne egy vadonatúj fehér Mercedes E-Osztályú autóm. A vicc csak az, hogy tényleg ilyen autónk van, csak éppen nem fehér.
2024. ápr. 5. 12:45
 13/15 anonim válasza:

Ez egy fogyatékos! Évek óta zaklatja a YT-megosztókat! Jelenteni kell a Youtube-nak! Nem is értem, hogy nem tiltották még le.

@zoltanbabli6892

2 évvel ezelőtt

Viktória Táltos neked milyen márkájú autód van és milyen színű szeretném tudni mert én is szerettem az autókat Viktória Táltos

@zoltanbabli6892

2 évvel ezelőtt

Viktória Táltos te neked van mondjuk esetleg fekete színű bőr kabátod vagy fekete színű bőr nadrágod meg egy fehér színű Adidas sport cipőd szeretném tudni Viktória Táltos

dec. 29. 22:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Durva, hogy több mint két éve írtam ki a kérdést és ez a faszi azóta is ugyanezeket a kérdéseket írogatja a mai napig youtube kommentekben 😂
dec. 31. 20:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Attól, hogy beszűkült világban él, még nem árt senkinek és nem is veszélyes (utalva a 'jelenteni kell mindent mindenkinek' emberre, aki megsemmisítené azokat, akik nem férnek a világképébe). Te is kiröhögsz egy értelmi fogyatékos embert, mert lehet neki ennyi a társas kapcsolata más emberekkel, hogy bugyuta kommenteket gyárt (még mindig) annak reményében, hátha valaki hozzá szól majd.
dec. 31. 21:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!