Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A youtube premium reklamnak...

A youtube premium reklamnak mi a pontos szovege?

Figyelt kérdés
Hallgass (valami zenei iranyzat) - ot zavartalanul a youtube premiummal. Probald ki most ket honapig ingyen. Kb ez a yt reklam szovege. De mi az a zenei iranyzat? Ritkan dobja a reklamot es nem ertem mit mond. Desktopon ahol normalis hangfalam van meg nem dobja soha csak mobilon.
2022. júl. 24. 07:36
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
A YouTube Premium hozzáférést biztosít a YouTube Music Premium-hoz, a YouTube zenei streaming szolgáltatásához. Ennek köszönhetően a platformon található összes zene megszakítás nélkül kéznél van, mind a mobilján, mind a számítógépén.
2022. júl. 24. 07:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Tudom hogy már volt erről kérdés és válaszoltam is rá, de sehogy nem találom. Fonetikusan sem tudod leírni? Valamilyen mai modern zenei trendről van szó benne, de már nem ugrik be és nem tudom reprodukálni mert prémiumom van.
2022. júl. 24. 07:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Valami olyasmit mond h hallgass cs hype ot vagy cs hoppot vagy ilyesmi. Az a baj hogy nem tudom linkelni a videot. De a szovege kb hogy hallgass ?cs hype - ot? lezart kepernyovel a youtube premiummal
2022. júl. 24. 09:26
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Ki az a csicska aki lepontozott? 🤡
2022. júl. 24. 09:56
 5/7 A kérdező kommentje:
választól függetlenül én mindenkinek minden válaszára zöldet szoktam adni. még akkor is ha nem sok köze van a válasznak a kérdéshez :)
2022. júl. 24. 10:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Kösz, így már megvan: vagy "chillhop" a műfaj neve (chill, mint lazulás és a hip-hop összevonásából), a lo-fi hiphop másik neve

[link]

Vagy pedig csak maga a "chillout":

[link]

A kettő kiejtése hasonlít, és a stílusuk is valamennyire a lassú, elnyújtott, alacsony tempószámú zenékre értve.

2022. júl. 24. 11:04
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. Hát ezt sosem hallottam volna ki belőle :) Pláne,hogy most először hallom ezt a megnevezést erre a stílusra. A Lofi hiphop megvolt. Olyan bosszantó, hogy 40 évesen öregnek érzem magam,mert fogalmam sincs miről beszélnek egy reklámban. :)
2022. júl. 24. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!