Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi van ezzel az oldallal,...

Mi van ezzel az oldallal, hogy 2 napja nem tudok megnyert pénzt felvenni róla? Nyertem 10 ből 20 ezret, visszautaltam a számlámra mint eddig az utóbbi 2 évben mindig, és visszadobja. Hihetetlen.

Figyelt kérdés
[link]
2022. júl. 19. 12:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ember, gondolom van ügyfélszolgálat. Velük beszélj, mi nem fogjuk tudni megoldani.
2022. júl. 19. 12:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Angol ügyfélszolgálat. Mindegy, megvan az oka, megváltozott a rendszer, bekeményített az unibet. Ugye én nem szoktam nagy tétben fogadni, max 2000 ft. De a befizetsi minimum 3300 ft. Szóval ha bukod a 2000-t, ami eléggé esélyes mert a meccsek 90%-a tippmixgyilkos lett a tavasszal-nyáron (gondoljunk csak az angol-magyar 0-4 re, vagy a belga-holland 1-4 re), és felvenni minimum 3000 t tudsz, tehát befizetsz ismét 3300 at, és ehhez jön hozzá a számládon levő maradék 1300, vagyis 4600, és ezt a 4600 at meg kell raknod egyben, hogy felvehesd az összeget. Aztán ha bukod, akkor leshetsz. Eddig nem így volt, buktam 2000-t, befizettem 3300 at és a maradék 1300 at azzal együtt visszautaltam. A fagyi visszanyalt, egy aljas oldal lett.
2022. júl. 19. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!