Borsod megyében vannak szép látni valók?
Aki borsod megyében lakik, az tud szép látni valókat, amiket érdemes lenne meg nézni?
Vagy a legjobb listát irni arról hogy 1-30ig fel sorolva miket lenne érdemes végig nézni havi 1-2alkalommal be iktatva ezt?
Csak ennyi az egész megyében más helyeket nem tudnátok ajánlani?
Ami szép vagy akár várakat vagy bármi jó látni valókat?
Várj , itt vagyok én is 🙂
Borsod melyik része , Zemplén , Abaúj ?
Van egy csomó lehetőség.
Írtam egy nagyon hasonló kérdést.
#3 vagyok:
Először is üdv Borsod megyében - én is ilyen régi új vagyok - nem tudom honnan vagy , az emberekről azt kell tudni , hogy kevésbé kedvesek eleinte , sokkal távolságtartóbbak, mint pl nyugat-mon , de összelehet baràtkozni bármelyikükkel mert jószívüek azért , csak lassabban oldódnak.
Gyerekkoromban mi nagyon sokat kiràndultunk a Zemplènben , ha kicsit el szeretnèl tűnni , akkor ajánlom a hutàkat.
Ha népszerűbb helyeket is szereted, akkor van kèk túra útvonal, vannak a régi várromok, Pataki vár.
Ha modern dolgokat szereted, akkor ott van az Újhelyi kalandpark, lehet csúszni , ha paràzol akkor a dongóval is àt lehet menni szépen nyugdíjjasan, van Pálházàn kisvasút.
Vannak emlékhelyek szerte a megyében. Ujhely,Tarcal Àldó Krisztus szobor.
Vannak népszerű turista helyek, pl Patak tengerszem, Tokaji kilàtó - meg hát maga a város ( mondjuk gyorsan ki lehet pörgetni )
A legtöbb helyre/közelébe autóval el lehet jutni ( ha nem túl alacsony ) de nagyon elkezdtèk èpiteni az utakat , nagyon jókat lehet biciklizni ( nekem egyik tétel a bakancslistàn , hogy Nyíregyházára lemenjek a bicikliúton )
Lehet èttermezni , van pár jó hely szinte minden városba , Újhelytől-Miskolcig. ( Anyukám mondta, Keresztúrban van egy jó hely a Bodrog mellett nem jut eszembe a neve )
Az Anyukám mondta nem javallott, konkrétan nem szolgálnak ki akkor sem ha üres az étterem mert hogy "foglalt".
A kérdésre válaszolva: rengeteg szép vár van (Füzér, Boldogkő, Regéc, Diósgyőr stb.), Lillafüred tényleg gyönyörű hely, Miskolctapolca sem rossz, Miskolcon pedig rengeteg mindent lehet csinálni. A Bükkben is sokfelé érdemes ellátogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!