Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Borsod megyében vannak szép...

Borsod megyében vannak szép látni valók?

Figyelt kérdés

Aki borsod megyében lakik, az tud szép látni valókat, amiket érdemes lenne meg nézni?

Vagy a legjobb listát irni arról hogy 1-30ig fel sorolva miket lenne érdemes végig nézni havi 1-2alkalommal be iktatva ezt?

2022. júl. 10. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lillafüred
2022. júl. 10. 22:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Csak ennyi az egész megyében más helyeket nem tudnátok ajánlani?

Ami szép vagy akár várakat vagy bármi jó látni valókat?

2022. júl. 11. 15:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Várj , itt vagyok én is 🙂

Borsod melyik része , Zemplén , Abaúj ?

Van egy csomó lehetőség.

Írtam egy nagyon hasonló kérdést.

2022. júl. 11. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok:

Először is üdv Borsod megyében - én is ilyen régi új vagyok - nem tudom honnan vagy , az emberekről azt kell tudni , hogy kevésbé kedvesek eleinte , sokkal távolságtartóbbak, mint pl nyugat-mon , de összelehet baràtkozni bármelyikükkel mert jószívüek azért , csak lassabban oldódnak.

Gyerekkoromban mi nagyon sokat kiràndultunk a Zemplènben , ha kicsit el szeretnèl tűnni , akkor ajánlom a hutàkat.

Ha népszerűbb helyeket is szereted, akkor van kèk túra útvonal, vannak a régi várromok, Pataki vár.

Ha modern dolgokat szereted, akkor ott van az Újhelyi kalandpark, lehet csúszni , ha paràzol akkor a dongóval is àt lehet menni szépen nyugdíjjasan, van Pálházàn kisvasút.

Vannak emlékhelyek szerte a megyében. Ujhely,Tarcal Àldó Krisztus szobor.

Vannak népszerű turista helyek, pl Patak tengerszem, Tokaji kilàtó - meg hát maga a város ( mondjuk gyorsan ki lehet pörgetni )

A legtöbb helyre/közelébe autóval el lehet jutni ( ha nem túl alacsony ) de nagyon elkezdtèk èpiteni az utakat , nagyon jókat lehet biciklizni ( nekem egyik tétel a bakancslistàn , hogy Nyíregyházára lemenjek a bicikliúton )

Lehet èttermezni , van pár jó hely szinte minden városba , Újhelytől-Miskolcig. ( Anyukám mondta, Keresztúrban van egy jó hely a Bodrog mellett nem jut eszembe a neve )

2022. júl. 11. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az Anyukám mondta nem javallott, konkrétan nem szolgálnak ki akkor sem ha üres az étterem mert hogy "foglalt".

A kérdésre válaszolva: rengeteg szép vár van (Füzér, Boldogkő, Regéc, Diósgyőr stb.), Lillafüred tényleg gyönyörű hely, Miskolctapolca sem rossz, Miskolcon pedig rengeteg mindent lehet csinálni. A Bükkben is sokfelé érdemes ellátogatni.

2022. júl. 12. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
#5 gondolom nem beesni kellene , hanem foglalni, és akkor talán neked lenne foglalt
2022. júl. 12. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Érdekes, az összes többi étteremben ahol voltam életemben mindenhol "be lehetett esni" ha nem volt telt ház, és kiszolgáltak. Itt meg tán ha egy asztal volt foglalt, mégsem engedtek minket leülni. Lusták dolgozni a pincérek, ennyi. A kiszolgálás nagy kövér nulla. Mondom ezt úgy hogy a pizzájuk amúgy finom. Kár hogy a kocsiban ülve kellett elfogyasztanunk a parkolóban, mert a dög üres étteremben nem tudtak nekünk helyet szorítani...
2022. júl. 12. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy nem jött nektek össze , sok embernek sikerült , lásd maps.
2022. júl. 12. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!