Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tibi atya ezt, hogy érti ?

Tibi atya ezt, hogy érti ?

Figyelt kérdés

"Két év kihagyás után rohadt nehéz felállni egy fesztivállal. Nem kizárólag a pénz miatt (noha amiatt is), hanem azért, mert mire összejön egy csapat, amivel egy Sound méretű és színvonalú rendezvényt meg lehet szervezni, az legalább egy évtized. Ha két évre el kell küldened mindenkit, akkor pedig nem, vagy nagyon drágán jön össze újra. Nem én vagyok a Sound célközönsége, de azt gondolom, hogy hatalmas csoda, hogy a "húzd meg-ereszd meg" szobafogság után ki tud nyitni egy olyan rendezvény, ami

1) világszínvonalú, és a kortárs zenében felteszi Magyarországot arra a térképre, aminek korábban Bécs volt a keleti vége

2) olyan know-how-t és technikai hátországot épített fel, aminek a működtetésére is külön képzéseket kell indítani (jé, az oktatást a piac is serkentheti organikus kereslettel)

3) platformot biztosít egy csomó előadóművésznek"

EZ Tibi atya egyik posztja. Az 1 pont érdekes ,mert szerintem a Sziget is ilyesmi nem ? Tehát azt is ismerik sokan

2022. júl. 3. 10:53
 1/1 anonim ***** válasza:
A Tibi atya az egy búzi
2023. nov. 2. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!