Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen pozitívumai vannak a...

Milyen pozitívumai vannak a DC-nek, amikkel a Marvel nem rendelkezik?

Figyelt kérdés

2022. jún. 28. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
36%

Superman, Batman, Wonder woman, Supergirl

Hasonlóan király karakterei soha nem lesznek a Marvelnek. Max Pókember, de hozzájuk képest ő is egy vesztes.

2022. jún. 28. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Gal Gadot. Olyan jó nő sose lesz a Marvelnek :)
2022. jún. 28. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
én most a filmekre és sorozatokra értem ezt, de DC -ben sokkal jobban rá állnak arra hogy komolyabb hangvételű akár 18+os dolgok legyenek benne, próbálják elkerülni a családbarát dolgokat mint a marvelnél, aztán a főbb hősök is más kategóriába valók, marvel hősei erő szinten kisgyerekek a DC-hez képest, itt most nem szidom a marvelt mert szeretem azt is, csak ha megnézel egy amerika kapitányt és egy supermant, vagy egy flasht és egy quicksilvert, ég és föld
2022. jún. 29. 11:32
 4/7 Hintalow ***** válasza:
45%

Hát ez èrdekes, szerintem meg pont a DC világa túl idealista, ès a fô karakterek nagy rèsze túl tökèletes. Nèzz meg egy pókembert, aki úgy hősködik, hogy az emberek jó rèsze fèl tőle, ès folyamatos lejáratókampany mellett a hètköznapi gondjaival (miböl lesz lakbèr fizetve stb.) küzd.

Vagy vegyük pèldául az X-ment, ahol úgy próbálják megmenteni az embereket, hogy cserèbe kb leköpik őket, több sztoriban a csatornában èltek, ès konkrètan koncentrációs táborokba akarja zaratni őket az emberisèg.

Szerintem a marvel sokkal kevèsbè idealista mint a DC, ott túl sok nekem a fènyes páncèlos lovag.

2022. jún. 29. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A 3 válaszolóval értek egyet. A DC egyik fő pozitívuma hogy tud komor lenni, a marvelnál viszont nagyon színes, csili vili minden.

Mind a 2 univerzumot szeretem, de a marvel is próbálkozott a Morbiussal ami kicsit komorabb mint a többi és be is bukott

2022. jún. 29. 16:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

3# értem mire mondod, de viszont én meg nem erre gondoltam mikor írtam hogy komolyabb hangvételű, úgy értettem hogy a DC-ben nem csak a fényes oldalát látjuk a bűnözésnek, mondok példát mire értem - DC-ben sokszor mutatnak sötétebb dolgokat, pl hogy a férj bántalmazta majd megölte a gyerekét, feleségét is meggyilkolta, és Superman hiába isteni erővel repüli körbe a földet pár sec alatt, még is késve ért oda hogy megállítsa a férjet, eközben Batman egy sorozatgyilkos után kutat Gothamben aki embereket fog el, ketrecbe zárja, majd megeszi őket, mialatt a Titans team nyomoz a földön levő űrlények után akik gyerekeket rabolnak el akiket gén manipulálva szörnyekké változtatják őket, és még sorolhatnám miféle sötét darkosabb dolgok történnek a DC-ben, és ismétlem, én a képregényeket nem olvastam, csak is a filmekből, sorozatokból mondtam ezeket a példákat.

Vissza térve az írásodra, DC-ben is vannak rendes valóvilági problémákkal küszködő hősök, pl Flash akinek egyetlen barátja sincs és ezért örül hogy meghívták az igazság ligájába, Superman akinek a házát elvitte a bank, mivel újságírásból nem élt meg stb.

mondom semmi bajom a marvellel, szórakoztató, szerintem nem ugyanaz a kettő, totál más a DC meg a Marvel, de ez csak személyes vélemény

2022. jún. 29. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
DC több alkotói szabadságot enged szerintem. Marvelnál van egy bevált sablon és mindenheh azt használják.
2022. jún. 29. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!