Mennyibe jön ki nektek a Sziget fesztivál, ha végig ott vagytok?
Figyelt kérdés
2022. jún. 27. 15:32
1/3 A kérdező kommentje:
Mennyiből jön ki a kaja, illetve a pia a jegyáron kívül? Idén még nem, de jövőre mindenképp el szeretnék menni a fesztiválra.
2022. jún. 27. 15:34
2/3 anonim válasza:
2019ben voltam es akkor elpattant egy 25-30.000 naponta, és az úgy hogy ittunk még az Auchan parkolóban is egy üveg vodkát. Igaz, sokat iszunk de szerintem egész napos piálás és 2-3 kajálásra a mostani árakkal simán 40.000-et, akar 50.000-et számolnék. A Soundon most 1190 volt egy korsó csapolt Dreher vagy 1290ft a dobozos, illetve a legtöbb feles az 1850ft amihez hozzáadjak az üdítőt is szóval összesen kb 2700ft egy ital. A Sziget ezelőtt egy fokkal (párszáz forinttal) olcsóbb volt mint a Sound mindig, de nem jelentősen es nem tudom hogy ugyan úgy lesz-e. Röviden, tegyél félre minimum 50.000-et kajára, piára per nap.
3/3 A kérdező kommentje:
Az alkohollal nem lesz baj mert nem igen iszok. Köszönöm a választ 😊😊😊😊
2022. júl. 4. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!