Nyíregyházán van olyan hely, ahol pár méterről tudnék lovakat megfigyelni? Szeretném őket lerajzolni.
Nem hátrány, ha esetleg van pad, vagy egy árnyékos fa töve a közelben, ahová le tudnék ülni.
Lovardákat kérem mellőzzük, nem nagyon szeretik, ha valaki ott tartózkodik úgy, hogy nem fizető, lovagló vendég.
2. Válasz: Köszönöm a Hotel Pagony ajánlását!
3. Válasz: Az állatkertben nem hiszem hogy jó szemmel néznék ha órákig álldogálnék a lovak előtt a tömegben. Nekem se lenne kényelmes őszintén, de köszönöm azért, hogy próbáltál segíteni.
1. Válasz: Gondolhatod, hogy ha azt akartam volna akkor nem írtam volna ide. Élő, mozgásban lévő állatot szeretnék rajzolni, egy videót úgy állítok meg ahogy akarok, a képek pedig nem mozognak :) a lényeg, hogy gyakoroljam ezt a fajta rajzolást, és közben a szabad levegőn legyek. Kérlek máskor inkább ne szólj hozzá a dologhoz, ha nincs értelmes segítőkész ötleted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!