Balatoni szállás?
Figyelt kérdés
Voltatok hasonló szállásokon a Balatonon? Amit nyugodt szívvel ajánlanátok és van elérhetőségetek hozzá? Ami fontos nekünk : Busszal, vagy vonattal érkezve is könnyen megközelíthető legyen és ne legyen túl messze, lehetőleg ne "túristaparadicsom" legyen tömött mindennel, hangos, zajos helyekkel. Tökéletes lenne egy eldugott kis falu, ház az isten háta mögött is, de fontos hogy legalább egy bolt legyen esetleg orvosi rendelő vagy gyors bejutás az orvoshoz. lehetőleg nem fizetős strand de ez nem a legfontosabb, az viszont igen hogy rendezett legyen ahol nyugodtan strandolhatnak a gyerekek. Két felsős és egy alsó tagozatos gyerek, én az anyjuk mennék csak velük, szóval olyan szállás kéne ahol elférünk négyen. Elég hektikus találatokkal találkoztam a különböző szálláskereső oldalukon...mint jellemzőikben, mind áraikban hektikusak és néha kaotikusak voltak amiket találtam. Úgy vagyok vele hátha vannak itt olyan emberek akik esetleg évek óta ugyanoda járnak, van egy bevett kis szállás valami kis balatoni faluban ahova mindig visszajárnak és elégedettek vele.2022. jún. 18. 14:09
1/1 anonim válasza:
Akaliban vannak jó kis privat apartmanok. A strand fizetős ugyan de nagyon rendezett.
A balatonakali.hu weboldalon a turizmus rovatnál megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!