Az apró helyesírási hibákat leszámítva eddig okés, de azokat javítsd ki. Szívesen segítek benne, ha gondolod.
Többet akkor tudok mondani ha beindul a sztori, de hajrá :)
Tipikus Wattpad sztori. A fülszövegben már ott szerepel az átlagos szó. Az első fejezetben be is mutatkozunk. (A saját naplónknak?!)
A kedvencem a helyettesítsük a szöveget képpel. A tipikus y/n karakter megjelenik benne. Három pontot kell írni, ha félbeszakad a mondat, nem kettőt...
Azt hiszi az ember, hogy a könyvek csak dísznek és papírnehezéknek vannak. Viszont az elején mondta, hogy könyvmoly ezért nem is értettem ezt. Először azt hittem, csak elírás, de a „hogy” elé vesszőt kell tenni. (Igen, a rejtettnél is és a megszólítások elé és mögé) Gondolatjelet használunk, nem kötőjelet párbeszéd írásnál, és space-t kell nyomni. A párbeszédjeid nincsenek helyesen leírva. Egybefolyik a beszéd és az utána lévő cselekvés. Ugyan úgy el kell választani gondolatjellel. A második fejezet vége csak nekem nem tölt be, vagy ott mi történt?
Tőmondátokkal van tele az egész, párbeszédeket nem tudod helyesen leírni, a helyesírásoddal súlyos gondok vannak.
Ha ezek alapján azt szűrted le, hogy nem kellene folytatnod, akkor ne folytasd.
Ha engem kérdezel akkor a 12-15 éves lánykák olvasni fogják, ha egyszer rátalálnak. Mert gondolom, hirdetve az nincsen. Ha szeretnéd akkor csináld így ahogy van. Ha komolyabban szeretnéd folytatni, akkor törlöd az egészet és elölről kezded. Utána kell nézned mindennek. Helyesírás, vesszőhasználat, párbeszéd írás. Te döntésed, én nem szolhatok bele. A véleményemet elmondtam.
Oh, és nyomtatott könyveket is olvashatnál, mert azok is sokat segítenek a fejlődésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!