Mit csináljak, hogy este senkivel nem lehet menni sehova? 30 felettiként és nőként hogy induljak el barhova is ?
Figyelt kérdés
Most költöztem ide, ahol nem ismerek senkit. Barátnőm egy van és ha cuccozik is, otthon ül, eszik, pakolja a dolgait jobbra balra. Én meg mennék valamerre. Itt van 2 szórakozóhely közel, aztan itthon vagyok ,mert egyedül mit csinálnék ott. Sokszor van mehetnékem,ha van időm, de így nem fogok elindulni.2022. jún. 16. 01:08
1/3 A kérdező kommentje:
Alig vagyok úgy szabadnapos ,hogy lehetne lehetőség menni valahova. De ninxs kivel.
2022. jún. 16. 01:11
2/3 anonim válasza:
Egyedül is lehet menni max normális helyre kell akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!