Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Igaz általában, hogy aki...

Igaz általában, hogy aki szeret horgászni, részben azért is szeret, mert lehet közben iszogatni?

Figyelt kérdés

2022. jún. 10. 14:21
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
13 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Apukám legalább már 40 éve horgászik, ő napközben sose iszik alkoholt és ha horgászik, akkor meg pláne nem.
2022. jún. 10. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
inkább egyfajta meditáció ez szerintem :-) vagy csak csendes énidő
2022. jún. 10. 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki igazi horgász, az a horgászat öröméért megy és nem azért, hogy igyon, mert inni bárhol lehet, de horgászni, csak vízközelben.
2022. jún. 10. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindig több napra megyek horgászni, lakókocsival vagy sátorral és vad vizekre, csatornákra, ahol kevesen vannak.

A horgászatért, a természetért, a nyugalomért megyek, de ez nem zárja ki, hogy lezavarjak egy-egy hideg sört, vagy pirkadatkor néhány felest a forró kávé mellé. Nekem jól esik egy sör miközben a horgászládámon ücsörgök és bámulom a rakósbot úszóját, vagy épp a feeder spiccét.

Ha mások szerint ettől nem vagyok igazi horgász, azt pont lesajnálom.

2022. jún. 10. 17:51
 5/6 anonim válasza:

Amíg horgászol, nem vagy otthon, nem dolgozol, nem tanulsz. Nincs teljesítménykényszer, csak az, amit magaddal hozol.

Ebben az értelemben rokona a kocsmázásnak. Viszont nem muszáj inni...

2022. jún. 13. 10:46
 6/6 anonim válasza:
Van aki, hogy ellazuljon 1-2 sört legurít, van aki moslékul iszik, és van aki csak a rekreációért megy ki. Szerintem a minimum, hogy a tiszta gondolkodás- és bánásmódoddal megtiszteled az élővilágot.
2022. aug. 5. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!