Freddie Mercury hany kilo volt amikor meghalt?
Azt nem tudom, de ijesztően lefogyott. Ez a kép még 1990-ban készült, de már itt is lötyögött rajta a ruha:
[link]
Ez pedig az utolsó fotó, 1991-ből:
[link]
2022. jún. 8. 23:51
Nyilván pontos kilót nem fogunk tudni mondani neked, de szerintem ha valaki ilyen súlyos beteg, akár hetek alatt is lemehet róla sok kiló, persze arról nincs képünk, hogy a halál előtt közvetlenül hogyan nézhetett ki, de szerintem jobb is nem látni őt úgy :( Biztos még soványabb volt annál is, mint amit a 2-es válaszoló mutatott 91-es kép.
2022. jún. 16. 09:16
3/13 A kérdező kommentje:
Es kedves utolso, az tenyleg igaz hogy lekellett vagni az egyik labat?
En ezt konyvben nem olvastam, de interneten igen hogy csunya volt a laba es levagtak neki. Ez igaz ?
Erről én is olvastam és nekem sem egyértelmű. Azt írják Brian May nyilatkozta, hogy Freddie az egyik lába jó részét elveszítette, fájt neki. Nem írják le konkrétan, hogy le kellett volna vágni, lehet csak úgy értik, hogy elhalt neki, sebes, csúnya volt.
2022. jún. 17. 10:39
5/13 A kérdező kommentje:
Es azt nem tudod, hogy amikor forgattak a i wabt it all video klippet, akkor Freddie ott a videoban nem volt egy kicsit meghizva ? Mintha felszedett volna par kilot, nem ?
Nekem ugy tunik, pedig ott mar beteg volt....
Ha jól tudom a videoklipet 1989-ben készítették, ez ugye még 2 évvel a halála előtt volt. Talán nem felszedett, csak még nem fogyott le annyira. Azt viszont valahol olvastam vagy hallottam, hogy a videoklipben azért van kis szakálla, hogy elrejtse az arcán lévő kaposi szarkómákat.
2022. jún. 20. 10:09
7/13 A kérdező kommentje:
Igen ezt olvastam is, h tanacsoltak neki hogy novesszen borostat mert az eltakarja a szarkomat.
Koszi hogy valaszoltal :)
A szteroid hatású gyógyszerektől felpuffadt kissé az arca, emiatt tűnhetett úgy egy darabig, mintha hízott volna.
2022. jún. 24. 02:28
Na ezt nem tudtam. Szegény drága min ment keresztül... Nem érdemelte ezt. Viszont az csodálatos, hogy még több mint 30 évvel a halála után is minden nap hallgatják az emberek a zenéit és szeretik őt. Igazi legenda :)
2022. jún. 24. 08:06
10/13 A kérdező kommentje:
Igen , en is nagypn sajnal9m, a legjobb enekes volt es ezenkivul jo ember is, ahogy olvastam rola 👍, nem ilyen sorsot erdemelt volna azaz nem ilyen befejezest. De legalabb kielte magat es igazan elt.
De azert Mary Austin igazan elmondhatna, hogy hol orzi Freddie hamvait...
Mert Freddie hamvasztast kert, mert attol felt h kiassak ot , ha koporsosan temetik el. 😥
További kérdések: