Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Plázs-zsal ilyen tapasztalat,...

Plázs-zsal ilyen tapasztalat, érdemes ezért panaszt tenni?

Figyelt kérdés

Tegnap kint voltunk a Plázson, azzal kezdődött, hogy ételt-italt mivel nem lehet bevinni, ezért azt kirámoltatták velünk, de még az üres kulacsomat sem engedték be, azt mondták, hogy dobjam ki, amit persze, nem tettem, inkább leadtam egy közeli szórakozóhelyen megőrzésre, de nagyon kellemetlen volt...

A másik helyzet pedig az volt, hogy eleredt az eső, és akik a sátrakon kívül voltak, azokat a biztonságiak kiküldték, a sátrakba nem engedtek vissza minket, kordonnal lezárták, de milyen alapon válogatták meg az embereket..?

A fenti esetekre szóló szabályzatokat nem találtam, szerintem nem jártak el rendesen.

2022. jún. 5. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Ebből élnek, amit bent fogyasztasz, azért nem vihetsz be semmit. Kulacsot sem, mert nem akarnak minden kulacsba belenézni, h mi van benne elrejtve. A sátraknak van 1 max befogadó képessége, azért nem engedtek be több embert. Panaszt tenni amúgy sem nagyon tudnál. Ne járj ilyen helyekre, vagy menj kocsival és abban hagyhatod a dolgaidat. Ha nem törik fel, van hol parkolnod, és az is fizetős parkoló lesz.
2022. jún. 18. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Érdekes történet...

Hogy lehet, hogy én még nem láttam ilyen kirámolást, és a kutyát nem érdekli soha, ha egész napos kajával, és 10 sörrel megyek be (és fogyasztom el)?

2022. jún. 21. 11:49
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 Kocsiba tettem volna, ha azzal mentem volna, és nyilván van egy kapacitása a sátraknak is, de ugyanúgy kifizettük rá a pénzt, mint akik hajnali 4-ig ott maradhattak. Mindegy, tanulópénznek jó volt...

#2 Akkor te szerencsés voltál, nekünk belenéztek. Igaz, az alját nem túrták fel, például az összenyomódott pékárúmat észre sem vették, nem mintha nagy veszteség lett volna azt kidobni. Plázson így működött, legalábbis.

2022. jún. 21. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Melyik bejárat?

Mi a Kinizsi Pál utcánál szoktunk bemenni, ott semmi ilyen nincs, pedig ugyanaz a strand.

Lehet a Plázs oldalán szigorúbbak.

2022. jún. 21. 21:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Főbejárat, szerintem az ugyanaz, mint amelyiket te mondod...mi akkor pechesek voltunk, ezek szerint.
2022. jún. 23. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!