Mit tegyek? Xd. Ez egy hülye kérdés, de 14 éves vagyok, és egész nap olvasok. Mostanában viszont CSAK fanfictionöket.
Figyelt kérdés
Kicsit idegesít,meg zavar,mert semmi mást nem csinálok.Nem tanulok,nem találkozok a barátaimmal.Mintha függő lennék,és tényleg nem bírom abbahagyni.Hogy szokjak le erről?2010. szept. 18. 21:40
1/10 anonim válasza:
én is azt csinálom ha épp engedi az időm :D
2/10 anonim válasza:
Leszoknod nem kell, mindössze olvass a fanfiction-öknél egy fokkal értékelhetőbb irodalmi alkotásokat is (nem kell rögtön szépirodalomra gondolni, ott a szórakoztató irodalom, esetleg a mangák). Olvasni jó dolog, és kész. :) De semmiképpen ne hanyagold el a tanulást ill. a barátaidat, hidd el, bánni fogod ezt a későbbiekben.
4/10 A kérdező kommentje:
Igazából az elejében még tetszett az ötlet,mert angol,én pedig nyelvre megyek tovább,de azóta zavar,mert napi 5-6 órát töltök az ilyenek olvasásával.
2010. szept. 18. 21:46
5/10 anonim válasza:
Milyen fanfictionöket olvasol? Tvájlájt?
6/10 anonim válasza:
szerintem ezzel nincs semmi baj... megnyugtatlak: énis ugyanezt csinálom (néha tanulok picit) nap mint nap. nem kell aggódnod. én sem tudom abbahagyni, csak akkor, amikor már fáj a szemem, sőt én is írok néha egyet kettőt...
nem kell emiatt aggódnod, sztem ez normális :D vagy mi vagyunk őröltek xD
14/L
7/10 A kérdező kommentje:
Nem igazán szeretem,nekem valahogy..nem elég valósághű,vagy mittomén,egyszerűen csak nem szeretem.Viszont olvasok Harry Pottert,meg..Harry Pottert.Jah,igazából Harry Pottert.
2010. szept. 18. 21:49
8/10 anonim válasza:
Hol olvasol Harry Potter fanficokat? Mármint tudom, hogy nagyon sok van, csak érdekelne, hogy milyen oldalon ;)
10/10 anonim válasza:
Nyugi, ugynezt csinálom. ÉN is sokszor tanulás helyett. Erről nem kell leszokni, csillapodni fogsz majd magadtól. ÉN főleg HP -s faanfictionok kozott mozgok otthonosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!