Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Xd. Ez egy hülye...

Mit tegyek? Xd. Ez egy hülye kérdés, de 14 éves vagyok, és egész nap olvasok. Mostanában viszont CSAK fanfictionöket.

Figyelt kérdés
Kicsit idegesít,meg zavar,mert semmi mást nem csinálok.Nem tanulok,nem találkozok a barátaimmal.Mintha függő lennék,és tényleg nem bírom abbahagyni.Hogy szokjak le erről?
2010. szept. 18. 21:40
 1/10 anonim ***** válasza:
én is azt csinálom ha épp engedi az időm :D
2010. szept. 18. 21:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Leszoknod nem kell, mindössze olvass a fanfiction-öknél egy fokkal értékelhetőbb irodalmi alkotásokat is (nem kell rögtön szépirodalomra gondolni, ott a szórakoztató irodalom, esetleg a mangák). Olvasni jó dolog, és kész. :) De semmiképpen ne hanyagold el a tanulást ill. a barátaidat, hidd el, bánni fogod ezt a későbbiekben.
 3/10 anonim ***** válasza:
Sehogy
 4/10 A kérdező kommentje:
Igazából az elejében még tetszett az ötlet,mert angol,én pedig nyelvre megyek tovább,de azóta zavar,mert napi 5-6 órát töltök az ilyenek olvasásával.
2010. szept. 18. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Milyen fanfictionöket olvasol? Tvájlájt?
2010. szept. 18. 21:47
 6/10 anonim válasza:

szerintem ezzel nincs semmi baj... megnyugtatlak: énis ugyanezt csinálom (néha tanulok picit) nap mint nap. nem kell aggódnod. én sem tudom abbahagyni, csak akkor, amikor már fáj a szemem, sőt én is írok néha egyet kettőt...

nem kell emiatt aggódnod, sztem ez normális :D vagy mi vagyunk őröltek xD

14/L

2010. szept. 18. 21:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem igazán szeretem,nekem valahogy..nem elég valósághű,vagy mittomén,egyszerűen csak nem szeretem.Viszont olvasok Harry Pottert,meg..Harry Pottert.Jah,igazából Harry Pottert.
2010. szept. 18. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Hol olvasol Harry Potter fanficokat? Mármint tudom, hogy nagyon sok van, csak érdekelne, hogy milyen oldalon ;)
2010. szept. 18. 21:52
 9/10 A kérdező kommentje:

[link]

De ez angol..

2010. szept. 18. 22:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, ugynezt csinálom. ÉN is sokszor tanulás helyett. Erről nem kell leszokni, csillapodni fogsz majd magadtól. ÉN főleg HP -s faanfictionok kozott mozgok otthonosan.
2011. aug. 20. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!