Papp László sportarénában a ruhatár már a security-s ellenőrzés után van, vagy előtte?
Messziről, vonattal mennénk fel koncertre, és bevinni ugyebár nem lehet vizet meg kaját, de jó lenne az útra már előre ezekkel készülni, mert a koncert után lehet, hogy nem lesz időnk venni. Arra gondoltam, hogy egy zacsiba összekészítem a kaját meg az útra a vizet, és azt leadom a ruhatárba.
Így működhet? Ha a ruhatár a security után van, akkor valami tipp (olyantól,aki járt már ott)?
Köszi!
Azóta meg is jártam már az arénát, szóval leírom, hátha másnak hasznos lesz:
Kívül, egy épületben volt a külső értékmegőrző, és annak ellenére, hogy készpénzmentesnek hirdette magát a hely, itt csak készpénzzel lehet fizetni.
Hiába mentünk akkora táskával, amekkora az esemény szervezőinek körlevele szerint belefér a megengedettbe, így is lerakatták velünk. Gondolom, kell a pénz, gerinc meg nincs. Szóval, legyen nálatok pénz (300 huf volt az értékmegőrző/darab).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!