Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik német rádió a top?

Melyik német rádió a top?

Figyelt kérdés
Leírom részletesebben. Olyasmi német rádiót/rádiókat keresek, mint amilyen például Magyarországon a Rádió 1, az új Petőfi, a Sláger Budapesten, régen a Class vagy a Neo. Ilyen zenés, modern vagy méginkább vegyes zenékkel operáló, hírek/sport, műsorvezetés is legyen lehetőleg. Esetleg rock. A legjobban olyannak örülnék, ami nem helyhez kötött, hanem nagyobb területet fed le, de végülis helyi is jöhet, ha jó. Nagyon sok német rádió van, keresni én is tudok, olyan embert keresek, aki hallgatja is, van róla véleménye. Köszönöm!

2022. máj. 12. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Rock Antenne
2022. máj. 14. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Radio 7- Bayern, Schwarzwald környeke
2022. máj. 14. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha zeneileg kérded, akkor mindenkinek az amin a neki leginkább tetsző zene szól, ezért én az FFH Rock-ot mondanám. Azon 0-24-ben megállás, reklám, duma nélkül csak jobbnál jobb rock zenék mennek.
2022. máj. 17. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és az FFH Rock online rádió és szintén FFH-n belül van több adó is, van a Rock, meg asszem van Pop, meg még nem is tudom mi.
2022. máj. 17. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
A kérdező egyértelműen nem online rádiókat keres...
2022. máj. 17. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!