Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A vámpírok miért annyira...

A vámpírok miért annyira népszerűek?

Figyelt kérdés

2022. máj. 9. 17:42
 1/6 anonim válasza:
86%
Hát nem tudom. Szerintem előbb-utóbb kimegyünk a divatból.
2022. máj. 9. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Rám azt hiszem érvényes az, hogy a kiközösítés miatt szeretem őket. Nem igazán voltak/vannak barátaim és nem is vagyok szerves része a társadalomnak. A vámpírok általában ugyanúgy elszigetelve élnek mint én, ezért nagyon könnyen tudok velük szimpatizálni, azonosulni.

Persze még sok egyéb oka is lehet. Mindenkinek szerintem mást reprezentálnak: szex/szexuálitás, félelem stb., igazából bármi lehet az oka, mert rengeteg fajta vámpír van.

2022. máj. 9. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
1. Ez olyan kicsit, mint a "hanyatlik a nyugat". Már 100+ éve mennek ki a divatból, de még nem értek teljesen ki. xD
2022. máj. 9. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Itt kifejtem a 3as válaszomban. Kicsit jobban ontokba szedhettem volna, de sztem a lényeg érthető:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..

2022. máj. 9. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom de nekem uncsik már.
2022. máj. 9. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

En a mai napig imadom a filmeket, konyveket is. De en tipikus az a fajta lany vagyok, akinek a nyala csorog egyes ferfi vampirok utan.

Az vonz bennuk, hogy altalaban a gonosz, ambar jokepu vampir srac beleszeret a kis gyamoltalan ember lanyba. Mindig fonnak a tortenet kore valami romancot.

A horror vampiros filmeket nem szeretem.

Pl anno ment az Angel c. sorozat. Meg mindig egyik kedvencem. Vagy a Moonlight. Az Alkonyat csak a konyvben jott be.

Amugy szerintem mostanaban nincsenek ugy felkapva mint mondjuk 10 evvel ezelott.

2022. máj. 12. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!