Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet valaki jó pókeres?

Hogyan lehet valaki jó pókeres?

Figyelt kérdés
Olvasgatom itt a threadeket, és mindenki írja tanuljak elméletet, stb. Ez hogyan néz ki? Tudom, hogy pár, drill, stb hogyan vannak sorba. Matematikailag mit lehet megtanulni? Vagy hogy néz ez ki? Szeretném kipróbálni valós pénzzel is a pókert. 18 évesen elmentem 3szor játszani, 2 verseny, egy cash game. A cash gamen visszanyertem, amit versenyen elvesztettem. Úgy voltam vele, hogy akkor ebből elég ie volt, nem akarom tönkretenni az életem, hogy szerencsejátékfüggő leszek. Viszont nagyon jó hangulatú volt az egész. Igazi jó minőségű kártya, jó chipek, stb. Szeretném újra kipróbálni, de nem úgy, hogy úgy megyek oda, hogy nulla tudás. Szóval, merre kéne elindulni?
2022. máj. 6. 19:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!