Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Elutasították a tiktok fellebb...

Elutasították a tiktok fellebbezésem, lehet máshol tenni?

Figyelt kérdés

Üdv!

Letiltották a nagy tiktok fiókom 3k követő!

A fellebbezést elutasították, lehet-e postán küldeni nekik valami fellebbezést?

2022. máj. 5. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, de mitől lenne az más, mint az online hivatalosan kapott dolog? A fiókodat letiltották, azon egy kézzel írott levél nem segít. Ha letiltották akkor pedig oka van, a könyörgésnek nincs helye, és senkit nem is hat meg. A követők száma semmiben nem releváns, az életedet pedig gondold át, ha téged az határoz meg, hogy egy netes profilban mekkora szám van a neved mellett.
2022. máj. 5. 17:20
 2/5 A kérdező kommentje:

És gondolom ezt megtehetik, komolyan semmi olyant nem posztoltam amiért tilthattak volna!

A semmiért tilthatnak? Nem lehet beperelni ezeket?

2022. máj. 5. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt amúgy hogy képzeled, hogy egy dollármilliárdos magáncéget majd bíróság elé viszel, mert nem tetszik amit csinálnak? Azt csinálnak amit akarnak, mivel neked nem jár alanyi jogon a hozzáférés, bármikor bármiért bárkit kitilthatnak, akár indok nélkül is, ha úgy gondolják.

"semmi olyant nem posztoltam amiért tilthattak volna"

Ezt objektíven, elfogulatlanul fel tudod mérni és kijelenteni? Ha nem csináltál semmit, miért tiltottak le? Ez olyan gyerekes érv, mint hogy pikkel rám a tanár, és azért kaptam egyest, nem azért mert nem tanultam meg semmit a leadott anyagból és azt értékelték. Nem kaptál figyelmeztetést semmiről? Jogszerű volt minden tartalom felhasználása? Nem sértette semmi (beleértve a nem nyilvános tartalmakat) a közösségi irányelveket és szabályokat?

2022. máj. 5. 17:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem kaptam figyelmeztetéseket sem
2022. máj. 5. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbáld már meg összefoglalni, van-e bármilyen kötelezettsége a tiktoknak veled szemben?
2022. máj. 7. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!