Mi a véleményetek a Tiktok nevű alkalmazásról?
Öm, csalódást fogok okozni számodra.
A platformmal az égvilágon semmi baj nincs. Az algoritmusa zseniálisan jól működik.
Az általad leirt..."tartalomgyártók..jézus.." jelen vannak, ez tény. Azonban. Rengeteg egyéb is akad, ami esetleg érdekelhet.
Sportok/főzés/mémek/filmek/spiritizmus/vallás/barkács/kreativ tevékenységek stb. Mint korábban mondtam, zseniális az algoritmus. Amit végignézel, kedvelsz, sok időt töltesz el a megtekintésével, olyanokat fog feldobálni.
Na most, ha te becélzod, hogy mit akarsz látni. Tegyük fel főzéssel kapcsolatos dolgokat. Rákeresel az adott témára, sok időt töltesz el egy-egy ilyen videón, láss csodát, az általad panaszolt tartalmak eltűnnek, és csak azok lesznek, amik téged érdekelnek. Mert biztos vagyok benne, hogy rengeteg van abból is, csupán az algoritmus azt látja, hogy te ezeket a videókat nézed, ezért ilyeneket dobál. Őt nem érdekli, hogy neked ez tetszik azért nézed, vagy szörnyülködsz és azért.
Sosem az adott felülettel van a baj, hanem az emberekkel rajta. Ha ésszel használod, akkor igen is remek és hasznos időtöltéssé tud válni.
#1.
Értem. Lehet hogy megpróbálok hozzám közel álló témákat keresni. Köszi a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!