Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a legoffenzívebb/legsértőbb...

Mi a legoffenzívebb/legsértőbb vicc, amit ismersz?

Figyelt kérdés

és ami nyilván vicces is

Nem ér megsértődni és lepontozni, ez volt a kérdés.

2022. ápr. 8. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
A halott csecsemős vicceken én mindig röhögök, de amúgy messze a legundorítóbbak a legtöbb tekintetben is.
2022. ápr. 8. 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
a "négy cigány a ladával beesik a dunába" kezdetű
2022. ápr. 8. 16:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért el is mondhatnátok a vicceket :D
2022. ápr. 8. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

- Négy cigány a Ladával beesik a Dunába. Mi ebben a pazarlás?

- Az, hogy a Lada öt személyes.

(ősrégi vicc, akkoriban ment, amikor a személygépkocsik még sokkal kisebbek voltak, mint manapság)

2022. ápr. 8. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:
75%

A zsidó, a cigány, és a skinhead horgásznak és kifogják az aranyhalat. Az aranyhal azt mondja:

- Ha visszadobtok, teljesítem egy kívánságotokat.

De sehogy sem tudnak megegyezni, mi legyen az az egy kívánság. Egyre feszültebb a vita, a zsidó és a cigány még össze is verekednek.

- Jó-jó, fejezzétek be, legyen inkább mindannyiótoknak egy-egy kívánsága, oké? Zsidó, te mit kívánsz?

- PUSZTULJON AZ ÖSSZES CIGÁNY!

- Cigány, te mit kívánsz?

- PUSZTULJON AZ ÖSSZES ZSIDÓ!

- Skinhead, te mit kívánsz?

- Én már csak egy kávét kérek...

(amúgy több helyen hiányosan szerepel ez a vicc, az aranyhal egyből külön-külön rákérdez a kívánságokra, a zsidó és a cigány pedig valamiért egyből egymás halálát kívánják, semmi összeveszés)

2022. ápr. 8. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!