Hogyan tudnék egy discord servert reklámozni?
Készítettem egy discord servert a barátaimmal. Vannak benne rendesen botok. Disboardra is ki van rakva a meghívó. Még egy facebook oldalt is csináltunk neki, ahova rendszeresen tervezünk feltöltölteni tartalmat. A server a divatról szól. Leginkább ruhák, cipők, kiedészítök, de más is megtalálható. A divat szerelmeseinek szól.
Gondolkodtam azon, hogy partnereket lenne jó szerezni, de nem tudom, hogy kikkel. A kicsit nagyobb serverek (200-300 fő feletti létszám) nem nagyon szeretik a kezdő servereket, mert nekik nyilván nem éri meg. Pedig ebben látok több reményt, hiszen aki discordon aktív és érdekli a témát, az hamarabb belép, mint az, aki a facebookon lát egy linket, mert a facebook emberei ritkábban vannak jelen discordon.
Nem tudom, hogy mitévő legyek. Egész sokat dolgoztunk rajta és ebbe a problémába ütköztünk, még akkor mikor elkezdtük volna. Próbáltam facebookon csoportokat keresni hátha valaki benne lenne egy társulásba, de ott nyílván csak adásvétel van. Amit még megpróbálok az az instagramm.
Valaki esetleg valami más ötlet? Tippek? Minden ötletet szívesen fogadunk. :)
(az elírásokért bocsánat, egy kicsit hosszú volt a napom)
Már tulajdonképpen itt is reklámoztad ezzel a kérdéssel. :)
Én szívesen belépek, ha küldesz egy meghívót.
Sajnos a reklámozásban nem tudok segíteni, 'kezdő discordos' vagyok csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!