Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki melyik cosplayes webshopból...

Ki melyik cosplayes webshopból szerzi be a cosplayet ?

Figyelt kérdés
Pl.: Doki doki, Uwowo stb. Melyik a legmegbízhatóbb? Nagyon szeretnék egy Yae Miko cosplayt és először rendelnék egy cosplay webshopból és fogalmam sincs honnan kéne

#cosplay #Yae Miko
2022. ápr. 5. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Aki cosplayert én ismerek, mindegyik magának készíti őket és nem rendelik.
2022. ápr. 6. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es! Igen sokan vannak akik ügyesek, csak nem nagyon tudom kezelni a varrógépet és kézzel se nagyon tudok varrni. (De ez nem gondolom, hogy megállíthat engem abban, hogy legyen pár cosplayem) Persze a cp bizonyos részeit magam készítem el, mert nincs fent egy normális helyen se pl a pálcája, de szerintem nem olyan ,,hatalmas” probléma, ha egy cosplayer rendeli a cosplayeket, mivel egy csomóan aliról, meg amazonról rendelik (btw cosplayernek nem feltétlen mondanám magam, mert eddig csak 1 cosplayem volt, azt se én készítettem, csak megvettem minden darabját külön-külön), csak ott eléggé fenn áll az esély, hogy várok rá hónapokig és egy csúnya dolog jön meg
2022. ápr. 6. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Dokidoki és Uwowo is teljesen megbízhatóak, előbbiről Genshin Impact cp-t rendeltem, még R-esként is teljesen jó minőségű, mindenki dicsérte Fantasy Expón és tavaszi MondoConon is. Annyi, hogy a Dokidoki inkább taobaós viszonteladóként működik, nem ők csinálják a cosplayeket (az Uwowo saját gyártású cosplayeket árul tudtommal).

Miccostumes-ről van Kakegurui cosplayem, az is teljesen rendben volt (ők is maguk gyártják a cp-ket). Sasunak (teme_sasu instán) Animee Cosplayről van több cp-je is, velük szerződésben is áll, képek alapján teljesen rendben van az összes cosplay, de róluk nem sokat tudok ezen kívül. Instán érdemes követni a cp-s boltokat, és nézegetni, hogy osztanak-e meg esetleg vásárlói képeket (akár posztként, akár sztoriban), akik igen, és jónak tűnnek, dicsérik őket, azoktól érdemes rendelni. De amúgy conos csoportban volt olyan is, hogy valaki egy tökre nevenincs oldalról rendelt a lányának cosplayt, mindenki le akarta beszélni őket, hogy rendeljenek, mert nem tűntek megbízhatónak, de 2 hét alatt rendben megérkezett a cosplay :)

Amit viszont sokan szidnak, az az Ezcosplay, onnan inkább ne rendelj.

2022. ápr. 7. 12:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! <33 Tavaszi conon ki voltál? Lehet láttalak
2022. ápr. 18. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!