Vannak olyan Húszas éveiben járó fiatalok akik még olvasnak fanficceket?
50 éves pasit is ismerek, aki ficet olvas.
Ezek csak történetek, amik történetesen egy már létező dolgon alapulnak. Olvasni sosem gáz.
Én "csak" 18 vagyok (hamarosan 19), de nem csak olvasok, hanem írok is (Miraculous). ^^
De ismerek huszonéveseket is, akik írnak.
Én is olvasok ficeket, és már 40+ vagyok :)
Miért érdekel?
Cikinek tartod?
Szerintem az olvasás beismerése, akármit is olvasol, ami érdekel, nem szégyellnivaló.
Az olvasás élesíti az elmét. Van aki a szépirodalmat, van aki a szórakoztatót, van aki az akadémikus műveket szereti.
Azt olvasol, amit akarsz, és ami leköt, megnyugtat.
Szerintem csak annyi a különbség egy Pl Vavyan Fable regény és egy fanfiction között, hogy a fanfiction egy már megírt történet szereplőit helyezi más helyzetbe, más szereplőkkel kapcsolatba hozva. Na meg ugye az, hogy olyan emberek írták, írják, akik ezért nem kapnak fizetést :)
Vannak komolyan jól megírt ficek, amiket ki lehetne adatni, ha nem olyan szereplőkről szólna, akik már meglévő művekben szerepelnek.
Tehát szerintem a fanfiction olvasás olyan, mintha egy kiadott regényt, novellákat olvasnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!