Szalagavatón hogy tudnék táncolni a barátnőmmel? + Hogy van ez?
Szóval a barátnőm és én egyidősek vagyunk. 2 különböző városban élünk, 120 km re egymástól, távkapcsolatban, így csak hetente tudunk találkozni.
Tudom nagyon messze lesz még, de felmerült bennem a szalagavató kérdése, hogy szerintetek megoldható lenne- e hogy együtt táncoljunk? Vagy valószínűleg nem mert heti többször nem tudok lejárni a próbákra a suli miatt...
Esetleg törődjek és nyugodjak meg, hogy mással fog táncolni? :D
De az eseményt megnézhetem énis ugye? Utána van buli vagy bál, azon is részt vehetek vagy hogy van ez?
Milyen ruhát szoktak felvenni a lányok?
Elvileg lehetséges lenne de ahogy írod is az a gond, hogy nem tudsz menni a próbákra :(
Megnézheted persze az eseményt! Szoktak is vendégeket hívni . Van utána bál szerű mondjuk nálunk sima discó volt de azon is részt vehetsz.
A lányok a mennyaszonyi ruhakölcsönzőből szoktak ilyenre ruhát kivenni de ez attól is függ mit táncolnak. Keringőhöz mindenképp ilyet.
Ezt iskolától függ, de nálunk például csak osztálytársakkal lehetett táncolni, külsős párt nem lehetett választani. Olyan osztályokban, ahol több volt a lány mint a táncra vállalkozó fiú ott a 11-edikes fiúk közül kértek meg párat hogy táncoljanak.
A táncpróbák azok sokszor délelőtt tesi órán meg ének órán voltak, szóval egy 120 km-re élő diáknak esélytelen lett volna rajta résztvenni.
A szalagavatón nálunk a helyek is korlátozva voltak, mindenki 3 embert hívhatott, így nekem a szüleim és a húgom jöhettek csak, a nagymamám se volt ott.
Nálunk a bál az egy teljesen külön esemény volt, hónapokkal később (nem csak a végzősöknek szólt és mindenki vehetett plusz egy belépőt a sajátján kívül, amivel azt vitt be akit akart.)
A szalagavatónk után inni mentünk egy kocsmába oda az jött aki akart.
A szalagavató az nálunk inkább az osztályról és a tanárokról szólt, nem a bulizásról, akinek el is jött megnézni a pasija az ugyanolyan kívülálló szemlélődő volt, mint a szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!