Szerinted mi a legjobb dolog a nyárban?
A napsütést imádom, de rengeteg negatív oldala van. Gyors leégés, nem lehet a meleg ellen védekezni, a kocsiban a víz hamar felfő. Ha 30 fok lenne a max nyáron az élhető lenne. De a közel 50 fokkal elviselhetetlen.
Fürdeni utálok. Se Balaton, se Velencei-tó, se strand.
Fagyit évszaktól függően is ehetek, tegnap vettem is egy doboz Magnumot 😁
Suliba már nem járok, nyáron meg nem szoktam elmenni szabadságra. Nekünk a nyár a kisgyerekeseké, mi meg elmegyünk nyaralni ősztől tavaszig.
Kirándulni a nagy meleg miatt szinte lehetetlen és sokszor kellemetlen. Ha olyan helyre mennénk ahol "biztonságos" akkor a meleg miatt élvezhetetlen, aholeg hidegebb van (pl. erdő) oda meg be kell öltözni hogy ne csípjen szét semmi.
Tv-t meg mindig tudok nézni :D
Az egyetlen jó dolog a nyárban az esti és éjszakai bandázások. Kimenni a haverokkal meginni valamit, egy pokrócra kifeküdni és csillagokat nézni.
10-ig világos van, meleg van, nem kell húsz réteget felvenni ahhoz hogy ne fagyj meg, lehet biciklizni, futni, sportolni, fürdés, nyaralás, suli szünet, és még sorolhatnám...
Egyszóval IMÁDOM A NYARAT
Gyerekkoromban mikor még normális, élhető nyarak voltak akkor szerettem, meg ugye suliszünet satöbbi... Viszont pár éve mikor 3 hétig zsinórban 40 fok van és éjszaka se megy le 26 fok alá a hőmérséklet, az egy kínzással is felér, itt ugyanis nincs klíma.
Talán a jó csajokból többet látni, az az egy előnye van, de amúgy utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!