Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kinek mennyi idő volt betanuln...

V-Buck hekk kérdése:

Kinek mennyi idő volt betanulni a kontaktlencse berakást? Mert én már 2. Napja szenvedek és eddig csak a jobb szemembe tudom berakni amibe kételkedek hogy sikerülne még egyszer.

Figyelt kérdés
Tesóm 6 éve használ kontaktlencsét és olyan könnyen mond mindent pl:hogy csináljam. Nekem egyszerűen nem megy nagyon fél tudom rajta kapni a vizet. És nagyon zavar hogy nem tudom berakni. Mi lenne a potenciális berakás receptje.

2022. márc. 10. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült rögtön ráéreznem. Még a szemészeten is meglepődtek, milyen könnyen megy. Én egyébként úgy szoktam, hogy a jobb mutatóujjamra rakom a lencsét és a jobb középső ujjammal lehúzom az alsó szemhéjam, a bal mutatóujjammal pedig a felső szemhéjam húzom fel (ha teljesen felfele nézel, akkor szimplán odafoghatod a szempilláidat is). Ezzel a módszerrel én sokkal jobban ki tudom nyitni a szemem, mintha egy kézzel fognám mindkét szemhéjam. Aztán pedig simán rácuppan a szememre a lencse, ahogy odarakom. Nekem ez a módszer az ami a legjobban kézre állt és már tükör nélkül akár sötétben is be tudom tenni a lencsét.
2022. márc. 10. 20:44
 2/2 anonim ***** válasza:

És haza engedtek úgy hogy nem tudtad kivenni és berakni egyszer?

Egyébként egyhét után már sokkal jobban ment, de kellett min egy hónap míg sokkal ügyesebb lettem, de 3 hónap után már teljesen máshogyan vetttem ki, mint mutatták.

A középső ujjamal lehúzom az alsó szemhéjamat teljsen. A mutató ujjammal megfogom a lencsét és elkezdem lefelé húzni, míg végül lecuppan a szememről. Hosszú mükörmöm van szóval így sokkal egyszeűbb számomra.

2022. márc. 10. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!