Most mit csináljak, nem tudom, mert van egy olyan legjobb barátnőm, aki régebben Afrikában élt és kicsit hasonlít rám. Szerintetek újból összebarátkozhatunk, majd?
Csak az a baj hogy úgy került ki oda 3 éves korában, és most megint itt van, és egyszer én is kint voltam kb 16 éves koromban, és akkor mondta a csoprtnak Franciául, hogy ő 3 éves korában járt Budapesten.
Az ő anyukája azért nem szeret engem,mert 3 éves koromban hasonlítodtam a lányához.Ez kicsit bonyolult törétnet.És amikor a belvárosban jártam a múltkor összefutodtam vele,és meg akart hívni,de az új barátai,nem hidték el hogy mi ismrejük egymást.És elmeséltem néhány embernek hogy mit láttam régebben,hogy szerintem őt elvidte egy néger,és befogta a száját,és arra is emlékszem,hogy kék ruhába tünt el és akkor a haja is olyan volt mint az enyém csak hosszabb,szóval egy hasonmásomról van szó.Ez valóban megtörtént eset,de csak most álnak össze a képek utoljára.Most nem tudom mikor találkozunk legközelebb,de akkor biztosan beszélgetni fogok vele,mert lessz egy pár kérdésem hozzá.Szerintetek összebarátkozunk újra,vagy nyelv hiányosságában elég nehéz lessz beszélgetnünk ?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!