Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Cirkuszok Budapesten mikor...

Cirkuszok Budapesten mikor vannak szezonban?

Figyelt kérdés

Gyerek korom óta nem voltam cirkuszban, és gondoltam csekkolnék azért egyet, de nem tudom hogy hol kezdjem.

Vannak vándorló meg állandó cirkuszok is? Van esetleg egy bizonyos csoport amit ajánlanál? Az év milyen táján szoktak a cirkuszi előadások a leggyakoribbak lenni? Milyen árban vannak a jegyek?

Ha esetleg bármi más hasznos infó eszedbe jut amire nem kérdeztem rá, írd le légyszi, és köszi előre is! ><'

2022. febr. 23. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Gát van a fix Fővárosi Nagycirkusz, ami ott van ahol.

A vándorcirkuszok inkább külterületen kapnak csak engedélyt, mert kell nekik a hely, meg kevesebb a konkurencia.

Pl Pesthidegkúton már valószínűbb.

Általában tavasztól őszig mennek, csoporttól függően, ahogy már elviselhető lakókocsiban az éjszaka.

2022. febr. 23. 13:16
 2/3 NTBS ***** válasza:
100%
A Fővárosi Nagycirkuszban most van a Tavaszváró Fesztivál március 15-ig nemzetközi fellépőkkel.
2022. febr. 23. 14:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Néztem a FCN oldalát. Fesztivál Plusz 2022 az amiről beszélsz, #2? Az hogy mi az előadás programja arról hol lehet olvasni? Sajnos nem találom ^^'

2022. febr. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!